Κάλιαρι – Ίντερ 1-2: Δύο στα δύο οι νερατζούρι (vid)

Gazzetta team
Κάλιαρι – Ίντερ 1-2: Δύο στα δύο οι νερατζούρι (vid)

bet365

Η Ίντερ επιβλήθηκε με 2-1 της Κάλιαρι και έκανε το δύο στα δύο. Μεγάλο διπλό η Τορίνο, νίκες για Τζένοα, Πάρμα, Σασουόλο και Βερόνα.

Η Ίντερ έφυγε με νίκη από την Σαρδηνία και έκανε το δύο στα δύο στην Serie A. Οι νερατζούρι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 27’, όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ζοάο Πέδρο τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Κόντε να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες και να λυτρώνονται στο 72’, όταν κέρδισαν πέναλτι και ο Λουκάκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2. Ο Βέλγος, μάλιστα, έγινε ένας από τους πολλούς παίκτες που άκουσαν ρατσιστικά συνθήματα από την εξέδρα της Κάλιαρι και «απάντησε», δίνοντας τη νίκη στην Ίντερ.

Κάλιαρι (Ρολάντο Μαράν): Όλσεν, Νάντες, Κλάβαν, Τσιπιτέλι, Πιζακάνε (75’ Κάστρο), Πελεγκρίνι, Ρογκ, Ναϊνγκολάν (85’ Τσιγκαρίνι), Ιονίτα, Ζοάο Πέδρο, Τσέρι (46’ Σιμεόνε)

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Καντρέβα (79’ Γοδίν), Ντ’ Αμπρόζιο, Ρανόκια, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Σένζι, Μπρόζοβιτς, Βεσίνο (69’ Μπαρέλα), Μαρτίνες (78’ Πολιτάνο), Λουκάκου

Μεγάλο διπλό η Τορίνο
Η Τορίνο έκανε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε με 3-2 της Αταλάντα στο ουδέτερο «Ένιο Ταρντίνι» της Πάρμα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και πήραν το προβάδισμα στο 24’ με τον Μπονιφάτσι. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 38’ με τον Ζαπάτα, με τον Ουρουγουανό να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 54’ και να κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους, που δεν το άξιζαν. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μπερενγκέρ στο 57’ και έφτασαν στο γκολ της νίκης με τον Ίτσο στο 66’.

Πρώτη νίκη για την Πάρμα
Η Πάρμα επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-1 της Ουντινέζε και έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Λαζάνια, όμως οι παρμέτσι είχαν άλλα σχέδια. Στο 43’ ο Ζερβίνιο έφερε το παιχνίδι στα ίσα και η ανατροπή ολοκλήρωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γκαλιόλο ήταν εκείνος που έκανε το 1-2 στο 59’, πριν ο Ινγκλέζε τελειώσει τα πάντα για το τελικό 1-3 στο 75’.

Πρώτη νίκη για Τζένοα!
Η Τζένοα μετά το εντυπωσιακό 3-3 του Ολίμπικο με τη Ρόμα, πέτυχε την πρώτη νίκη στη φετινή Serie A. Oι Γενοβέζοι επικράτησαν 2-1 της Φιορεντίνα, με τους Βιόλα να μένουν στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν, εκμεταλλεύθηκαν τα αμυντικά κενά της αντιπάλου και στο 11' άνοιξαν το σκορ με τον Ζαπάτα. Η Τζένοα είχε τον έλεγχο και ο Κουαμε στο 65' πέτυχε το 2-0. Οι Βιόλα «ξύπνησαν» στο τελευταίο τέταρτο, ο Πούλγκαρ στο 76' μείωσε από την άσπρη βούλα, αλλά ο Κιέζα δεν μπόρεσε στο τέλος να ισοφαρίσει, μιας και το σουτ βρήκε το δοκάρι.

Διπλό η Βερόνα
Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Λέτσε με 1-0 πέτυχε η Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν αήττητοι χάρη στο γκολ του Πεσίνα στο 81' έπειτα από ασίστι του Ζακάνι! Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είναι στον πάτο χωρίς πόντο. Βασικός αγωνίστηκε ο Ταχτσίδης.

Τεσσάρα η Σασουόλο!
Εξαιρετική η Σασουόλο, αντέδρασε στην ήττα της πρεμιέρας από την Τορίνο και διέσυρε με 4-1 τη Σαμπντόρια. Μέσα σε ένα τέταρτο έκανε τα πάντα και κράτησε τους φιλοξενούμενους χωρίς βαθμό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπεράρντι που έκανε ό,τι ήθελε στην αντίπαλη περιοχή. Στο 29' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 36' πέτυχε το 2-0. Ο Μπεράρντι σημείωσε χατ τρικ με γκολ στο 43'. Ο Τραορέ στο 47' πέτυχε το 4-0, ενώ ο Κουαλιαρέλα με πέναλτι στο 67' διαμόρφωσε το 4-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα