Γιουβέντους - Instagram: 3η θέση παγκοσμίως

Gazzetta team
Γιουβέντους - Instagram: 3η θέση παγκοσμίως

bet365

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος της Γιουβέντους στα social media μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού είναι το 3ο ποδοσφαιρικό κλαμπ παγκοσμίως σε δυναμική στο Instagram.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποκτήθηκε από τους Μπιανκονέρι για να τους οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League που κυνηγούν από το 1996, αλλά και για να ενισχύσει το brand του κλαμπ παγκοσμίως. Το πρώτο δεν έχει γίνει ακόμη, το δεύτερο όμως γίνεται καθημερινά, αφού ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται οι followers της Γιουβέντους στα social media είναι ιλιγγιώδης. Πριν την απόκτηση του CR7, ενδεικτικά, οι Τορινέζοι είχαν 10 εκατ. followers στο Instagram και τώρα, ένα χρόνο κι ένα μήνα μετά, είναι στα 31.081.000! Η αύξηση είναι τρομακτική και φέρνει πλέον τη Γιούβε στην 3η θέση, αφού προσπέρασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (31.066.000), πίσω μόνο από τις Ρεάλ Μαδρίτης (76,6 εκατ.) και Μπαρτσελόνα (76,1). Αριθμοί που βάζουν σε θέση ισχύος το κλαμπ σε συζητήσεις για νέους χορηγούς ή αναπροσαρμογή των υπάρχουσων συμφωνιών, όπως έγινε πέρυσι με την Adidas.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα