Γκέλα με το... καλημέρα η Ρόμα, διπλό η Λάτσιο (vids)

Gazzetta team
Γκέλα με το... καλημέρα η Ρόμα, διπλό η Λάτσιο (vids)

bet365

Γκέλα με το... καλημέρα της σεζόν για τη Ρόμα, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στη Τζένοα στο Ολίμπικο. Με τριάρες εκτός έδρας ξεκίνησαν Αταλάντα και Λάτσιο, συγκίνηση για Μιχαΐλοβιτς.

Η Ρόμα ξεκίνησε με γκέλα τη σεζόν και παρότι προηγήθηκε 3 φορές δεν κατάφερε να κερδίσει την Τζένοα στην πρωτεύουσα. Ο Ουντέρ έκανε το 1-0 μόλις στο 8’ με υπέροχο τελείωμα, όμως στην άμυνα των γηπεδούχων τα λάθη ήταν πολλά. Στο 16’ ο Πιναμόντι τα εκμεταλλεύτηκε για να κάνει το 1-1. Στο 30’ ο Τζέκο... χόρεψε την αντίπαλη άμυνα για να κάνει με εντυπωσιακό τρόπο το 2-1, όμως πριν το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν βρει ήδη ξανά την απάντηση.

Ο Κριζίτο με πέναλτι έκανε το 2-2. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κολάροφ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2, όμως οι παίκτες του Φονσέκα δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ούτε αυτή τη φορά το προβάδισμα. Στο 70’ ο Κουαμέ με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 3-3, που παρά τις ευκαιρίες και των δύο ομάδων μέχρι το τέλος παρέμεινε.

Ιδανική πρεμιέρα για την ομάδα του Ινζάγκι στη φετινή Serie A, μιας και διέλυσε με 3-0 τη Σαμπντόρια μέσα στο Luigi Ferraris. Η Λάτσιο με το... καλημέρα της σεζόν έδειξε τις διαθέσεις της, αφού εκτός από εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, τα πήγε περίφημα και στο δημιουργικό κομμάτι. Στο 37' ο Ιμόμπιλε πέτυχε το 1-0 από ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο. Ο Ισπανός στο 56' έκανε και δεύτερη ασίστ, με τον Κορέα να πετυχαίνει το 2-0. Εξι λεπτά αργότερα ο Ιμόμπιλε με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 3-0.

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ

Η Μπολόνια αντιμετώπισε την Βερόνα εκτός έδρας και ύστερα από 40 μέρες ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, έλαβε το ιατρικό ΟΚ και βρέθηκε στον πάγκο, εμφανώς καταβεβλημένος. Η ομάδα του προηγήθηκε με πέναλτι του Σανσόνε στο 15’, όμως έφυγε μόνο με το βαθμό, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 36’ με φάουλ του Βελόσο για το τελικό 1-1, παρά το γεγονός ότι από το 13’ έπαιζαν με 10 παίκτες, όταν ο Νταβίντοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στη φάση που έκανε το πέναλτι.

Μεγάλο διπλό πέτυχε στην πρεμιέρα η Μπρέσια, που επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας της Κάλιαρι. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντοναρούμα με πέναλτι στο 54’. Για τους γηπεδούχους έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ο Λυκογιάννης.

Ίδρωσε, αλλά νίκησε η Αταλάντα
Η Αταλάντα μπήκε με το δεξί στη φετινή Serie A, καθώς επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της ΣΠΑΛ. Αρκετό άγχος για την ομάδα του Μπέργκαμο, η οποία πάτνως βρήκε τα αποθέματα κι έκανε την ανατροπή! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Ντι Φραντσέσκο, ωστόσο στο 26' ο Πετάνια πέτυχε το 2-0. Με γκολ του Γκοσενς στο 34' η Αταλάντα μπήκε ξανά στο ματς και στην επανάληψη άρχισε η αντεπίθεση. Ιδανικό ντεμπούτο για τον Μουριέλ, ο οποίος στο 70' και στο 76' διαμόρφωσε το 3-2.

Η Τορίνο άφησε στην άκρη τα σημάδια κόπωσης από το ματς της Πέμπτης με τη Γουλβς, ήταν πιο ουσιαστική και πήρε μια σημαντική εντός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε 2-1 της Σασουόλο. Ο Τζάτζα πέτυχε δυο γκολ (14΄, 55') και ουσιαστικά... καθάρισε τη νίκη. Η Σασουόλο μείωσε με τον Καπουτο στο 69', αλλά δεν πήρε τίποτα παραπάνω.

 

SERIE A Τελευταία Νέα