Τζαπακόστα: Προσπάθησαν να του δώσουν κασκόλ της Νάπολι! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζαπακόστα: Προσπάθησαν να του δώσουν κασκόλ της Νάπολι! (vid)

bet365

Ο Ντάβιντε Τζαπακόστα υπέγραψε στη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 και ένας οπαδός της Νάπολι... προσπάθησε να του δώσει κασκόλ της ομάδας του έξω από την κλινική όπου ο Ιταλός φουλ μπακ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του!

Η Τσέλσι ενημέρωσε πως ο Τζαπακόστα επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι και το 2022 και παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο για να παίξει ένα εξάμηνο στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο παίκτης δείχνει να θέλει να μείνει στην πατρίδα του, όμως, στους «μπλε» σκέφτονται ότι δεν θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεως και να μην έχουν back-up για το δεξί άκρο.

Ο Τζαπακόστα, το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και έξω από την κλινική, ένας οπαδός προσπάθησε να του δώσει κασκόλ της Νάπολι, με τον άνδρα ασφαλείας της Ρόμα να το απομακρύνει.

Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, χαμογέλασε με το αστείο περιστατικό που του συνέβη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα