Κοντά στη Τζένοα ο Δώνης

Νίκος Μαρούδας
Κοντά στη Τζένοα ο Δώνης

bet365

Πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία είναι ο Τάσος Δώνης, με τον διεθνή άσο να είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία με την Τζένοα.

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ιταλία είναι ο Τάσος Δώνης! Ο Έλληνας άσος, μετά τον υποβιβασμό της Στουτγκάρδης, αποφάσισε να μην συνεχίσει στην γερμανική ομάδα και να εξετάσει άλλες επιλογές για την συνέχιση της καριέρας του.

Έτσι, όλο αυτό τον καιρό, έχουν περάσει από τα χέρια του αρκετές προτάσεις, με καλύτερη εκείνη της Ντιναμό Μόσχας την οποία όμως ο διεθνής επιθετικός απέρριψε μιας και δεν ήθελε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Από τότε κι έπειτα, έχουν εμφανιστεί προτάσεις κυρίως από την Ιταλία και την Γερμανία, με τον Έλληνα άσο να θέλει να φύγει όμως από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Στα χέρια του λοιπόν, έχει αυτή τη στιγμή μια ικανοποιητική πρόταση από την Τζένοα. Ο ίδιος φαίνεται πως είναι έτοιμος να πει το «si» και να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, εκκρεμεί μια λεπτομέρεια από την πλευρά του ιταλικού συλλόγου η οποία μόλις τακτοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του δεύτερου γιου του Γιώργου Δώνη.

 

SERIE A Τελευταία Νέα