Ρονάλντο: «Ο κόσμος με θυμάται από το siuuuu, θα μπορούσα να είμαι ηθοποιός ή μοντέλο» (vid)

Gazzetta team
Ρονάλντο: «Ο κόσμος με θυμάται από το siuuuu, θα μπορούσα να είμαι ηθοποιός ή μοντέλο» (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον αγαπημένο του πανηγυρισμό, στο τι θα γινόταν αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής και στον Εουσέμπιο.

Ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους μίλησε στο κανάλι του soccer.com στο YouTube, όπου αναφέρθηκε στον γνωστό πανηγυρισμό του με το «siuuu», υπογραμμίζοντας ότι συνεχίζει και το κάνει καθώς ο κόσμος τον θυμάται από αυτό.

«Ήμουν στις ΗΠΑ και παίζαμε με την Τσέλσι. Δεν ξέρω πως προήλθε αυτός ο πανηγυρισμός, απλά σκόραρα και φώναξα siuuuu! Μου βγήκε με φυσικό τρόπο. Μετά κατάλαβα ότι οι οπαδοί όταν με βλέπουν λένε... siuuu! Έτσι κατάλαβα ότι θυμούνται τον Κριστιάνο από αυτό και το συνέχισα», σχολίασε ο Ρονάλντο, ο οποίος πρόσθεσε πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα γινόταν είτε ηθοποιός είτε μοντέλο.

«Θα γινόμουν ηθοποιός ή μοντέλο, δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν έχω το ταλέντο, αλλά πάντα λέω ότι όταν δουλεύεις και αφιερώνεις τον εαυτό σου σε κάτι, τότε μπορείς να πετύχεις τα πάντα».

Επίσης ο Ρονάλντο αναφέρθηκε στον Εουσέμπιο με τον οποίο θα ήθελε να είχε αγωνιστεί μαζί στην Εθνική ομάδα.

«Υπάρχουν αρκετοί παίκτες με τους οποίους θα ευχόμουν να είχα παίξει, αλλά θα πω έναν από τη χώρα μου που πέθανε πριν μερικά χρόνια, τον Εουσέμπιο. Θα ήθελα να είχα αγωνιστεί με αυτόν γιατί είναι Πορτογάλος, ήταν μια τρομερή προσωπικότητα και θα ήθελα να είχα παίξει μαζί του στην Εθνική ομάδα».

Όσον αφορά το καλύτερό του γκολ; Ο Κριστιάνο ψηφίζει πάντα το τελευταίο που σκόραρε:

«Έχω σκοράρει γύρω στα 700 γκολ, δεν ξέρω, είναι δύσκολο. Τα γκολ είναι πάντα σημαντικά, συνεπώς θα πω το τελευταίο μου. Και το επόμενο θα είναι το πιο σημαντικό, σίγουρα».

Επιπλέον ο CR7 αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του ταινία, ψηφίζοντας τη Σιωπή των Αμνών.

«Μου αρέσουν κυρίως τα ντοκιμαντέρ, αλλά θα πω τη Σιωπή των Αμνών. Ξέρω ότι είναι παλιά ταινία, γύρω στα 35 χρόνια πριν, αλλά μου αρέσουν οι δραματικές ταινίες».

 

SERIE A Τελευταία Νέα