Γοδίν για Ρονάλντο: «Δεν έδειξε σεβασμό»

Gazzetta team
Γοδίν για Ρονάλντο: «Δεν έδειξε σεβασμό»

bet365

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός είναι πλέον στην Ιντερ και ετοιμάζεται για νέες κόντρες, στο derby d'Italia πια, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ντιέγκο Γοδίν μπήκε πριν λίγες μέρες στις προπονήσεις των Νερατζούρι και πρόλαβε να καταλάβει, όπως είπε, ότι «ο Κόντε μοιάζει πολύ με τον Σιμεόνε, έχουν το ίδιο πάθος, δίνουν την ίδια προσοχή στις λεπτομέρειες και παίρνουν το καλύτερο από τους παίκτες τους». Στόχος, επομένως, για την Ιντερ δεν μπορεί να είναι άλλος από το να νικήσει, με τον Γοδίν να ερωτάται για τον Ρονάλντο, τον οποίο θα βρει ξανά μπροστά του.

«Το να μαρκάρεις τον Κριστιάνο είναι περισσότερο θέμα συγκέντρωσης, γιατί αν τον αφήσεις για ένα δευτερόλεπτο, θα το εκμεταλλευτεί και θα σκοράρει. Σε ό,τι αφορά κάποιες διαφωνίες μας, ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο, μένει στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει όμως όταν δε δείχνεις σεβασμό. Οταν ο Σιμεόνε έκανε εκείνη τη χειρονομία στο Ατλέτικο-Γιουβέντους, την έκανε προς τους οπαδούς μας, όχι αυτούς της Γιούβε. Ο Ρονάλντο έκανε κάτι διαφορετικό, έδειξε ασέβεια στους οπαδούς μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα