Νάπολι - Χάμες: Διαψεύδει το επίσημο ραδιόφωνο της (pic)

Νάπολι - Χάμες: Διαψεύδει το επίσημο ραδιόφωνο της (pic)

Gazzetta team
Νάπολι - Χάμες: Διαψεύδει το επίσημο ραδιόφωνο της (pic)

bet365

Μέσω twitter οι Παρτενοπέι διαψεύδουν επισήμως το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού της, αναφορικά με τον Ζόρζε Μέντες και την υπόθεση Χάμες.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης έχει βουίξει ο τόπος ότι ο Μέντες είναι στο Dimaro, την καλοκαιρινή βάση της Νάπολι, για νέες συζητήσεις σχετικά με το θέμα του Χάμες Ροντρίγκες. Αυτό μετέδωσε (ότι ο Μέντες καταφθάνει) και το Radio Kiss Kiss Napoli, ο επίσημος ραδιοφωνικός σταθμός του κλαμπ, αλλά ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έκανε ξανά τη διαφορά, αφού στο twitter των Παρτενοπέι ανέβηκε το εξής μήνυμα.

«Παρά το γεγονός ότι ακόμη και το επίσημο ραδιόφωνο της Νάπολι λέει ότι στο Dimaro έρχεται ο Μέντες, φυσικά ο Μέντες δεν έρχεται στο Dimaro. Είναι πραγματικά λυπηρό το πώς όλοι τρέχουν πίσω από οτιδήποτε γράφεται χωρίς να επιβεβαιώνουν τίποτα».

Γενικά στο θέμα Χάμες ο πρόεδρος της Νάπολι είναι on fire, αφού πριν λίγο καιρό αναρωτιόταν εκνευρισμένος «γιατί η Ρεάλ τον έδωσε δανεικό στην Μπάγερν και δεν τον παραχωρεί με δανεισμό και σε εμάς;», αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ο Κολομβιανός μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους, οι οποίοι μπορούν μόνο να τον πουλήσουν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα