Ιντερ – Λουκάκου: Τι ζητάει η Γιουνάιτεντ και κολλάει η μεταγραφή

Gazzetta team
Ιντερ – Λουκάκου: Τι ζητάει η Γιουνάιτεντ και κολλάει η μεταγραφή

bet365

Η Ιντερ θέλει να πληρώσει 60 εκατ. ευρώ + 15 σε μορφή μπόνους, ενώ οι Αγγλοι απαιτούν όλο το ποσό να καταβληθεί μόλις πέσουν οι υπογραφές.

Καθημερινές πλέον είναι οι αναφορές για το μεγάλο deal του καλοκαιριού που θέλει να ολοκληρώσει η Ιντερ. Οι Νερατζούρι προσπαθούν πολύ σοβαρά να αποκτήσουν τον Ρομέλου Λουκάκου, αλλά ενώ τα έχουν βρει μαζί του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δέχεται την πρόταση όπως την καταθέτουν οι Ιταλοί.

Ουσιαστικά η διαφορά των δύο ομάδων είναι ότι η Ιντερ θέλει να πληρώσει 60 εκατ. ευρώ + 15 σε μορφή μπόνους, ενώ οι Αγγλοι απαιτούν όλο το ποσό των 89 εκατ. που εκείνοι αξιώνουν, να πληρωθεί μόλις πέσουν οι υπογραφές. Επομένως, πολλά θα εξαρτηθούν από το εάν θα πωληθεί τελικά ο Μάουρο Ικάρντι στη Γιουβέντους, ώστε να προχωρήσει και η αγορά του Βέλγου επιθετικού.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα