Μανωλάς - Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις βάζει φρένο

Gazzetta team
Μανωλάς - Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις βάζει φρένο

bet365

Ο πρόεδρος της Νάπολι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον διεθνή Ελληνα στόπερ αλλά αναφέρθηκε και σε δύο προβλήματα που υπάρχουν.

Αργεντινή - Παραγουάη με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τις τελευταίες μέρες ο ιταλικός Τύπος παρουσιάζει σαν σχεδόν σίγουρη τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα στη Νάπολι, αλλά ο πρόεδρος της τελευταίας κρατάει πιο χαμηλούς τόνους. Σε δηλώσεις του στο Radio Kiss Kiss Napoli, τον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό των Παρτενοπέι, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Χάμες Ροντρίγκες αρχικά και στη συνέχεια, ερωτηθείς για τον Ελληνα στόπερ, είπε τα εξής...

«Δουλεύουμε για την άμυνα από την στιγμή που ο Αλμπιόλ μας ενημέρωσε ότι θέλει να αποχωρήσει. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Για τον Μανωλά, λοιπόν, υπάρχουν δύο θέματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν. Το ένα είναι ο χαρακτήρας του, ο Τζούντολι (τεχνικός διευθυντής) πρέπει να καταλάβει αν ταιριάζει με τα αποδυτήρια μας γιατί δε θέλουμε να έχουμε τέτοια προβλήματα. Το άλλο σχετίζεται με τη Ρόμα και με την τιμή του. Θα πρέπει να χαμηλώσουν την ρήτρα του (36 εκατ. ευρώ), γιατί έχει υψηλές απαιτήσεις και ο ποδοσφαιριστής για το συμβόλαιο του. Με κάθε σεβασμό για τον Μανωλά, αν σκεφτούμε και την ηλικία του, πιστεύω ότι το ποσό της μεταγραφής πρέπει να είναι πολύ μικρότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα