Έτοιμος για Νάπολι μετά τον τελικό ο Τρίπιερ

Έτοιμος για Νάπολι μετά τον τελικό ο Τρίπιερ

bet365

Ο Κίεραν Τρίπιερ αναμένεται να γίνει ο πρώτος Άγγλος διεθνής που θα παίξει στην Ιταλία μετά τον Χαρτ από το 2016, αφού θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Νάπολι μετά τον τελικό του Champions League.

Ουτρέχτη - Φίτεσε με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας που έκανε τρομερό Παγκόσμιο Κύπελλο το περασμένο καλοκαίρι στη Ρωσία αλλά η φετινή του σεζόν ήταν αρκετά μέτρια, εμφανίζεται έτοιμος για το «Σαν Πάολο»...

Όπως αναφέρει τόσο ο αγγλικός, όσο και ο ιταλικός Τύπος, όλα φαίνονται να είναι σε τάξη όσον αφορά τη μεταγραφή του Άγγλου μπακ στους «παρτενοπέι», έπειτα και από το deal με την Τότεναμ που έφτασε στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Η μετακίνηση του παίκτη στη Serie A φυσικά θα επιβεβαιωθεί μετά την παρουσία του στον τελικό του Champions League την 1η Ιουνίου στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης.

Εννοείται πως θα έχει λαμβάνειν περισσότερα από τις 50.000 λίρες που ήταν ο εβδομαδιαίος μισθός του στην Τότεναμ, ενώ, θα γίνει ο πρώτος Άγγλος διεθνής που μετακινείται στην Ιταλία μετά τον Τζο Χαρτ που το έκανε για την Τορίνο το 2016.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα