Ακυρώθηκαν τα play-outs της Serie B λόγω της τιμωρίας της Παλέρμο

Ακυρώθηκαν τα play-outs της Serie B λόγω της τιμωρίας της Παλέρμο

bet365

Από τη διεκδίκηση μιας θέσης στη Serie A, η Παλέρμο υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας με τιμωρία για... πειραγμένα βιβλία και η Serie B ακύρωσε τα play-outs, αφού η θέση καταλήφθηκε...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Παλέρμο, θα συμμετείχε στα playoffs ανόδου και έκανε όνειρα για τη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, όμως, δέχθηκε ισχυρότατο χαστούκι με την ποινή υποβιβασμού στη Serie C.

Όσα φέρεται να έχει πειράξει στα οικονομικά στοιχεία για να πάρει η ομάδα άδεια συμμετοχής τα τελευταία χρόνια, την οδήγησαν στον υποβιβασμό και έπειτα από αυτή την εξέλιξη, πέρα από την αντικατάστασή της με την Περούτζια, υπήρξαν αλλαγές και στα playouts της Serie B.

Η Παλέρμο, μαζί με τις Πάντοβα, Φότζια και Κάρπι θα πέσουν στην τρίτη κατηγορία, επομένως η Βενέτσια είναι ασφαλής στη δεύτερη κατηγορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα