Σπαλ - Γιουβέντους 2-1

Gazzetta team
Σπαλ - Γιουβέντους 2-1

bet365

Η Γιούβε των πολλών αλλαγών ήθελε ένα βαθμό στη Φεράρα για να κλειδώσει το πρωτάθλημα, προηγήθηκε αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1, με τους γηπεδούχους να παίρνουν νίκη παραμονής.

Ενα βαθμό θέλει η Γιουβέντους για να κατακτήσει το 8ο σερί πρωτάθλημα και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήθελε αυτό να γίνει στη Φεράρα, σε ένα ματς που οι Μπιανκονέρι έκαναν πολλές αλλαγές, δίνοντας χρόνο σε πιτσιρικάδες από την Primavera. Γεγονός που φαινόταν ότι δεν θα τους επηρέαζε, αφού από το 30' ήταν μπροστά στο σκορ με την προβολή του Κεν μετά το σουτ του Κανσέλο (0-1). Ετσι, ο 19χρονος φορ έγινε ο νεότερος που σκοράρει σε τέσσερις σερί συμμετοχές στη Serie A, ενώ έχει βρει δίχτυα στα έξι τελευταία ματς -με Γιούβε και εθνική Ιταλίας- στα οποία έχει αγωνιστεί.

Πρωταθλητής για το 2018-19, πάντως, δεν έγινε ακόμη, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έγινε η ανατροπή. Η Σπαλ ισοφάρισε στο 49' με κεφαλιά του Μπονιφάτσι μετά την εκτέλεση κόρνερ, συνεχίζοντας να πιέζει με στόχο το 2ο γκολ. Οι Μπιανκονέρι άρχισαν τις αλλαγές και έβαζαν μέσα πιτσιρικάδες, με τον Νικολούσι να έχει κάποιες καλές ενέργειες, οι γηπεδούχοι έδειχναν να το θέλουν περισσότερο και τελικά το πήραν στο 74', όταν ο Φλόκαρι πήρε την μπάλα εντός περιοχής και πλάσαρε τον Περίν για το τελικό 2-1. Αποτέλεσμα που στέλνει την Σπαλ στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σπαλ (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Βιβιάνο, Τσιόνεκ, Βίκαρι, Μπονιφάτσι, Λατσάρι, Μούρτζια, Μισιρόλι, Σκιαταρέλα (70' Βαλντιφιόρι), Φάρες, Πετάνια (89' Αντενούτσι), Φλόκαρι (84' Ρετζίνι).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντε Σίλιο, Μπαρτσάλι (81' Μπερναρντέσκι), Γκότσι, Κανσέλο, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Κάστανος (61' Νικολούσι), Σπινατσόλα, Ντιμπάλα, Κεν (69' Μαβιντίντι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα