Ο Ζιντάν βρέθηκε στο Τορίνο και τα σενάρια για Γιουβέντους φούντωσαν

Gazzetta team
Ο Ζιντάν βρέθηκε στο Τορίνο και τα σενάρια για Γιουβέντους φούντωσαν

bet365

Στο Τορίνο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες ο Ζινεντίν Ζιντάν και στην Ιταλία φούντωσαν τα σενάρια που τον θέλουν να μίλησε για να αναλάβει τη Γιουβέντους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο τέλος της φετινής σεζόν και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την αντικατάστασή του είναι και αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο «Ζιζού» μάλιστα δέχθηκε πρόσφατα τηλέφωνο και από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ για να επιστρέψει στη «Βασίλισσα», αλλά ξεκαθάρισε πως είναι διαθέσιμος από το καλοκαίρι και έπειτα και όχι για τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πάντως στην Ιταλία φούντωσαν ξανά τα σενάρια που θέλουν τον Ζιντάν να αντικαθιστά τον Αλέγκρι στη Γιούβε το ερχόμενο καλοκαίρι έπειτα από το ταξίδι του στο Τορίνο.

Ο Γάλλος βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην ιταλική πόλη και η εφημερίδα Stampa στην κυριακάτικη έκδοσή της αναφέρει πως συναντήθηκε και με ανθρώπους που λειτουργούν για λογαριασμό της Γιουβέντους προκειμένου να κάνουν τις πρώτες συζητήσεις ενόψει καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο πρώην συμπαίκτης του Ζιντάν στη Γιούβε, Νίκολα Αμορούζο ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το 2016 όταν ο Ζιντάν είχε συμμετάσχει σε ένα ματς 5Χ5 μαζί με τους Τσίρο Φεράρα και Μαρκ Ιουλιάνο, κάτι που έδωσε ακόμα περισσότερη τροφή στα σενάρια για τη «Γηραιά Κυρία».

#supercalcetto# #Memories2016#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicola Amoruso (@nicola_amoruso_) στις

 

SERIE A Τελευταία Νέα