ΠΑΟΚ: «Ο Ελ Καντουρί επιμένει, θέλει Πάρμα»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Ο Ελ Καντουρί επιμένει, θέλει Πάρμα»

bet365

Το… βιολί τους οι Ιταλοί. Επιμένουν πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα αφήσει τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και θα συνεχίσει στην Πάρμα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα υποστηρίζει ότι «ο 28χρονος μαροκινός επιθετικός μέσος επιμένει, θέλει την Πάρμα, θεωρεί ότι η εμπειρία του στην Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί και θα επιδιώξει να επιστρέψει για να αγωνιστεί στη Serie A».

Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή, ο Ελ Καντουρί άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο, «κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον, δεν υπάρχει κάτι απτό! Τα χειρίζεται όλα ο μάνατζερ μου και εγώ συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου» είπε, την ίδια ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μάλλον, δεν το συζητάει καν αφού δε θέλει να «διαλυθεί» η συνοχή του γκρουπ, που έχει φέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και στους «8» του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη και οι αλλαγές στους όρους της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων (η Πάρμα θέλει το δανεισμό του Ελ Καντουρί για έξι μήνες και την ύπαρξη ρήτρας αγοράς του το καλοκαίρι) είναι ο βασικός λόγος που έχει φρενάρει η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 

SERIE A Τελευταία Νέα