Νάπολι - Εμπολι 5-1

Νάπολι - Εμπολι 5-1

Νάπολι - Εμπολι 5-1

bet365

Με χατ-τρικ και ασίστ του Μέρτενς η Νάπολι διέλυσε 5-1 την Εμπολι στο San Paolo και με ματς περισσότερο πήγε στο -3 από την κορυφή.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε στις νίκες μετά το εντός έδρας 1-1 με την Ρόμα και πέτυχε την 7η στα τελευταία 8 παιχνίδια στην Serie A. Οι Vesuviani παρότι έπαιξαν με ορισμένες αλλαγές ενόψει Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν κλάση πάνω από τους νεοφώτιστους, οι οποίοι παρότι μείωσαν δεν γλίτωσαν την βαριά ήττα.

Στο 9' άνοιξε το σκορ ο Ινσίνιε με αριστερό πλασέ με την εντυπωσιακή προσπάθεια με κλέψιμο και κούρσα από τον Κουλιμπαλί και στο 38' ύστερα από λάθος του Ντι Λορέντζο ο Ινσίνιε έστρωσε στον Μέρτενς και εκείνος με τεχνικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-10. Στο 58' μείωσε η Εμπολι με τον φορμαρισμένο και μόνιμο σκόρερ της, Καπούτο, όμως το 2-1 δεν έμεινε για πολύ. Στο 64' ο Μέρτενς με τηλεκατευθυνόμενο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-1, στο 90' έδωσε ασίστ στον Μίλικ για το 4-1 και στο 93' πήρε την μπαλιά του Ινσίνιε, πέρασε τον Προβεντέλ και στην κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Καρνέζης, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Μαλκί, Χισάι, Ζιενλίνσκι (83' Μίλικ), Ρογκ (63' Αλαν), Φαμπιάν Ρουίθ (63' Καγιεχόν), Ντιαβαρά, Μέρτενς, Ινσίνιε.

Εμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Προβεντέλ, Σιλβέστρε, Αντονέλι, Μαϊέτα, Ντι Λορέντζο, Ακουα (67' Ζάιτς), Ουτσάν (79' Λα Γκουμίνα), Κρούνιτς (68' Πασκουάλ), Μπενασέρ, Τραορέ, Καπούτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα