Οριστικό: Στη Μίλαν από τον Ιανουάριο ο Λούκας Πακετά (vids)

Οριστικό: Στη Μίλαν από τον Ιανουάριο ο Λούκας Πακετά (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Οριστικό: Στη Μίλαν από τον Ιανουάριο ο Λούκας Πακετά (vids)

bet365

Σε συμφωνία με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού, Λούκας Πακετά, έφτασε η Μίλαν, με το ποσό της μετακίνησης του Βραζιλιάνου άσου στην Ιταλία να φτάνει στα 30 εκατ.ευρώ!

Ιταλία – Ουκρανία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «ροσονέρι» θα κάνουν τον Πακετά δικό τους με το νέο έτος, έχοντας ήδη δώσει τα χέρια και με τη Φλαμένγκο αλλά και με τον ποδοσφαιριστή σε ένα deal που θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2019.

Πρόκειται για ένα παιδί που μόλις πριν από 1,5 χρόνο έφτασε στην ανδρική ομάδα της Φλαμένγκο, έχοντας προαχθεί από το τμήμα κ-20 του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Το κόστος της μεταγραφής του στη Μίλαν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πληροφορίες των Ιταλών δημοσιογράφων, φτάνει στα 30 εκατ.ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα