Η διαφορά ψυχολογίας και το εκτός που... είναι εντός !

Book-nomikarios Book-nomikarios
Η διαφορά ψυχολογίας και το εκτός που... είναι εντός !

bet365

O Βook-nomikarioς μας αναλύει μια δυάδα απ' τις συνολικές επιλογές του, λόγω διαφοράς κλάσης και ψυχολογίας στο πρώτο ματς και... έδρας στο δεύτερο!

Σημαντικές απουσίες έχει το Κιέβο καθώς οι έμπειροι Giaccherini (εξτρέμ, 7/1), Đorđević (φορ, 3/0), Obi (χαφ, 5/0), Cacciatore (μπακ, 4/0), Tomović (αμυντικός, 6/1) είναι off, σε ένα ρόστερ που δεν το λες τεράστιο. Δύσκολα τα πράγματα για τον κόουτς D'Anna που στο μοναδικό ματς που σκόραρε η ομάδα του και πήρε αποτέλεσμα ήταν το 2-2 με τη Ρόμα εκτός (!). Έχει 0-2-5 φέτος και λόγω αφαίρεσης βαθμών είναι στο -1 ! Δείχνει ότι ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία φέτος. Ψυχολογία υπό του μηδενός με 3 κολλητές ήττες, οι 2 στα τελευταία 15 λεπτά.Οι Montolivo, Strinić, Conti, Caldara λείπουν απ' την αρχή του πρωταθλήματος για τη Μίλαν. Ο Γκατούζο συνεχίζει το μίνι ροτέσιον γιατί είχε και την europa league (κλείδωσε ουσιαστικά την πρόκρισή της), και επαναφέρει στην 11άδα εκτός απροόπτου τους Musacchio, Kessié, G. Donnarumma, Abate, Çalhanoğlu. Έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία οι ροσονέρι, θέλουν να παίξουν τσάμπιονς λιγκ του χρόνου, θέλουν το ματς και το Κιέβο έχει και προβληματάκι και παίζουν ομάδες με εντελώς διαφορετικό ηθικό και ψυχολογία.

Tυπικά γηπεδούχος η Μπρομαποϊκάρνα στο Grimsta IP (Stockholm), καθώς πήραν 2000 εισιτήρια οι της Χάμαρμπι (από τα 5.000) και λογικά θα είναι 3.500 με 4.000 και θα αφήσουν και σε μια γωνίτσα του 1.000 των γηπεδούχων ! Φουλ για Ευρώπη η Χάμαρμπι (ακολουθεί καθοριστικό ντέρμπι με τη Μάλμε), φουλ για παραμονή η Μπρομαποϊκάρνα. Προσοχή τώρα, ο προπονητής της Χάμαρμπι Billborn υπήρξε μια 3ετία βοηθός του Björknesjö στην Μπρομαποϊκάρνα, όταν ο τελευταίος έφυγε από 1ος, ανέλαβε για 1 έτος την Μπρομ ως 1ος προπονητής. Γνωρίζονται άριστα μεταξύ τους, ξέρει ο ένας το μυαλό και την τακτική του άλλου, δεν υπάρχει θεωρητικώς το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Η Χάμαρμπι έχει ξεκάθαρα καλύτερη ποιότητα, Đurđić, Tankovic, Khalili, Hamad, Martinsson-Ngouali, Rodić, Neto δεν υπάρχουν στο ρόστερ των γηπεδούχων και το διπλό στο 1.40 δείχνει "ok".

ΔΥΑΔΑ

ITAΛΙΑ ΣΕΡΙΑ Α : ΜΙΛΑΝ - ΚΙΕΒΟ -> 1 (1.25)

ΣΟΥΗΔΙΑ ALLSVENSKAN : ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ -> 2 (1.40)

ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ [email protected] H' ΣΤΟ [email protected] ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΑΣ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).