Ρόμα – Κιέβο 2-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρόμα – Κιέβο 2-2 (vids)

bet365

Ακόμα κι αν προηγήθηκε με δύο γκολ, η Ρόμα δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη απέναντι στην Κιέβο στο «Ολίμπικο» με αποτέλεσμα να συνεχίσει για έναν μήνα δίχως νίκη στη Serie A με το τελικό 2-2 για την 4η αγωνιστική...

Οι «τζιαλορόσι» μετά την ισοπαλία (3-3) με την Αταλάντα και την ήττα (2-1) στο ντέρμπι με τη Μίλαν έπρεπε να επιστρέψουν στα «τρίποντα» και απέτυχαν παρά το γεγονός πως στο δρόμο τους μια ομάδα που σίγουρα διανύει δύσκολες μέρες...

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η Κιέβο, μετά και την αφαίρεση τριών βαθμών για οικονομικά ζητήματα, βρίσκεται υπό του μηδενός (-1 πλέον) όμως έβγαλε αντίδραση και πήρε τον βαθμό από το ματς της Ρώμης.

Στο 10ο λεπτό από σέντρα του Φλορέντσι ο Ελ Σαραουΐ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι για να στείλει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 29' ο Κριστάντε σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ρόμα, από στρώσιμο του Έντιν Τζέκο για το 2-0.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι «τζιαλορόσι» στην άμυνα είχαν προκαλέσει ανησυχία από το πρώτο μέρος, ωστόσο, ο Μπίρσα δεν χρειάστηκε να τα βάλει με τους στόπερ των Ρωμαίων. Μείωσε στο 52' με τρομερό αριστερό σουτ, για να έρθει το μεγάλο σοκ για τους γηπεδούχους στο 84'.

Ο Κολάροφ έκανε μεγάλη γκέλα σε γύρισμα στην περιοχή, ο Όλσεν έσωσε προσωρινά, όμως ο Στεπίνσκι εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία τόσο του Σέρβου όσο και του Ενζονζί που... νόμιζε ότι πίεζε, με αποτέλεσμα να γράψει το τελικό 2-2 με γυριστό σουτ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα