ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Ο Χαντάνοβιτς πρέπει να κοιτάξει τα μάτια του»

«Ο Χαντάνοβιτς πρέπει να κοιτάξει τα μάτια του»

«Ο Χαντάνοβιτς πρέπει να κοιτάξει τα μάτια του»

Ο θρύλος της Ιντερ, Σάντρο Ματσόλα, άσκησε κριτική στους Nerazzurri και τον τερματοφύλακα, Σαμίρ Χαντάνοβιτς. «Πρέπει να κοιτάξει τα μάτια του».

Υστερα από ένα καλοκαίρι στο οποίο άπαντες θεώρησαν ότι η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει κάνει εξαιρετικές κινήσεις, τα αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι ανησυχητικά. Την ήττα από την Σασουόλο ακολούθησε το 2-2 στο Meazza με την Τορίνο σε ένα ματς που οι Nerazzurri προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο. «Οι παίκτες είναι εκεί, ίσως ο προπονητής δεν μπορεί να γίνει κατανοητός» είπε ο Ματσόλα στον RMC. «Υπάρχουν δικαιολογίες για τον προπονητή για τα αρνητικά αποτελέσματα όπως η νοοτροπία της ομάδας. Ο Σπαλέτι δεν πρέπει να τα παρατήσει, πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, δεν είναι δυνατόν να πετά ένα προβάδισμα δύο γκολ. Αν είναι ακόμα ο άνθρωπος που ξέρω, μπορεί να τα καταφέρει. Οσον αφορά τον Χαντάνοβιτς, εγώ στη θέση του θα ξεκινούσα με ένα ραντεβού για να δω τα μάτια μου, για να δω αν βλέπω κανονικά. Πρέπει να δουλέψει για να μένει συγκεντρωμένος επί 90 λεπτά».

*O Σλοβένος keeper βρέθηκε εντελώς εκτός φάσης στο πρώτο γκολ της Τορίνο όταν [όπως μπορείτε να δείτε στο video] έφυγε από την εστία του και άφησε τον Μπελότι να σκοράρει σε κενό τέρμα.