«Στην Καλαμάτα ο Ανιέλι για να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (pics)

«Στην Καλαμάτα ο Ανιέλι για να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (pics)

«Στην Καλαμάτα ο Ανιέλι για να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (pics)

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, αφού σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τανκρέντι Παλμέρι ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι ταξιδεύει στην Καλαμάτα!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Βέλγιο, αν o Μ'Μπαπέ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να απασφαλίσει την μεταγραφική βόμβα της χρόνιάς με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως υποστηρίζει ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Τανκρέντι Παλμέρι, ο ιδιοκτήτης της «Γηραιάς Κυρίας», Αντρέα Ανιέλι ταξίδεψε εσπευσμένα από το αεροδρόμιο της Πίζα με προορισμό την Καλαμάτα προκειμένου να γίνει το τελικό ραντεβού με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μάλιστα παραθέτει αποκλειστικές φωτογραφίες του Ανιέλι λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος του.

Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να καλύψει την ρήτρα ύψους 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Tην είδηση επιβεβαίωσε, τόσο η Gazzetta dello Sport, όσο και το ESPN με άρθρα τους, ενώ το ιταλικό Μέσο έκανε και σχετικό τιτίτισμα στο Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα