Επιβεβαιώνεται η συγκλονιστική κίνηση της Φιορεντίνα με τον Αστόρι

Επιβεβαιώνεται η συγκλονιστική κίνηση της Φιορεντίνα με τον Αστόρι

Επιβεβαιώνεται η συγκλονιστική κίνηση της Φιορεντίνα με τον Αστόρι

bet365

Υστερα από σενάρια και διαψεύσεις, από την Ιταλία επιβεβαιώθηκε ότι η Φιορεντίνα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντάβιντε Αστόρι και θα δώσει τα χρήματα στην οικογένειά του.

Από το συμβούλιο της Lega επιβεβαιώθηκε η είδηση που άγγιξε τους πάντες. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζοβάνι Μαλαγκό, οι Viola θα επεκτείνουν την υπάρχουσα συμφωνία με τον Ντάβιντε Αστόρι [λάμβανε 1.3 εκατ. ευρώ τον χρόνο] και τα χρήματα από το συμβόλαιό του θα πάνε στην γυναίκα του [Φραντσέσκα] και την κόρη του [Βικτόρια].

Από νωρίς το Gazzetta.gr είχε το ρεπορτάζ για το ότι το συμβόλαιο του Αστόρι θα ανανεωθεί και τα χρήματα θα πάνε στην οικογένειά του. Το ανεπιβεβαίωτο ρεπορτάζ έπαιξε στην Ιταλία και προκάλεσε μεγάλη κινητικότητα να σε γνωστούς δημοσιογράφους αλλά και Μέσα Ενημέρωσης, οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν θέση για το ότι δεν ισχύει.

Η επίσημη Φιορεντίνα έστειλε ενημέρωση στους ρεπόρτερ ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, όμως το άφησε ανοικτό για το μέλλον και έκανε σαφές ότι αν αυτό γίνει πραγματικότητα, θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Τελικά, δεν χρειάστηκε να έρθει κάτι τέτοιο καθώς ο πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής το επιβεβαίωσε και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, πείστηκαν...

Το όλο σκηνικό, με τα ρεπορτάζ και τις διαψεύσεις γύρω από το όνομα του Αστόρι, έφεραν την αντίδραση του επίσημου club. «Η Φιορεντίνα, ακόμα σοκαρισμένη από αυτή τη δραματική στιγμή, ζητά σιωπή και σεβασμό, από όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα