Κλίντον Ν' Τζιε: Πάτησε το... λάθος κουμπί και έβγαλε τον εαυτό του στο Snapchat ενώ έκανε σεξ! (pic)

Κλίντον Ν' Τζιε: Πάτησε το... λάθος κουμπί και έβγαλε τον εαυτό του στο Snapchat ενώ έκανε σεξ! (pic)

bet365

Ο Κλίντον Ν' Τζίε ήπιε αρκετά, έκανε σεξ και μετά... έβγαλε τον εαυτόν του στη φόρα, αντί να googlάρει το όνομά του για να διαβάσει όσα γράφτηκαν για τη μεταγραφή του στη Ντιναμό Μόσχας.

Η μεταγραφή του Κλίντον Ν' Τζίε από τη Μαρσέιγ στη Ντιναμό Μόσχας κόστισε στον παίκτη περισσότερα από το ποσό των 5.5 εκ λιρών που έδωσαν οι Ρώσοι για να τον αποκτήσουν!

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Καμερουνέζος επιθετικός, πάτησε το «λάθος κουμπί» στο κινητό του ανεβάζοντας στο Snapchat βίντεο που τον έδειχνα να κάνει σεξ με μια κοπέλα.

Ο ίδιος απολογήθηκε λέγοντας:

«Λυπάμαι. Είχα πιει τόσο πολύ. Γιόρταζα το νέο μου συμβόλαιο και ήθελα να διαβάσω τα νέα. Πάτησα το λάθος κουμπί».

Στο video ο Ν' Τζίε ήταν ξαπλωμένος με την κοπέλα να είναι πάνω του.

Πάντως, αυτό δεν είναι το πρώτο σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστεί, μιας και πέρυσι φέρεται να προσκάλεσε δύο φίλες του στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής Καμερούν. Μάλιστα, τότε είχαν γίνει παράπονα από άλλους πελάτες του ξενοδοχείου για υπερβολικό θόρυβο.

Ο Ν' Τζίε κάνει... ζημιές. Και τις πληρώνει ακριβά κάνοντας κακό στην εικόνα του, μιας και όσα κάνει στο κρεβάτι του δεν μένουν κάτω από τα σκεπάσματά του, αλλά βγαίνουν προς τα έξω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα