Ο Παρέδες αποβλήθηκε επίτηδες για να πάει στο Μπόκα – Ρίβερ!

Ο Παρέδες αποβλήθηκε επίτηδες για να πάει στο Μπόκα – Ρίβερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Παρέδες αποβλήθηκε επίτηδες για να πάει στο Μπόκα – Ρίβερ!

bet365

Ο κόσμος της Ζενίτ έχει εξοργιστεί με τον Λεάντρο Παρέδες και την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς με την Τέρεκ Γκρόζνι στη Ρωσία, αφού, οι οπαδοί της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε επίτηδες ενόψει... Κόπα Λιμπερταδόρες!

Ιντερ – Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μαρκίζιο με πέναλτι χάρισε τη νίκη με το τελικό 1-0 στη Ζενίτ, την Κυριακή, ωστόσο, ο Παρέδες πήρε δύο κίτρινες κάρτες στο 69' και το 83', με αποτέλεσμα ν' αφήσει την ομάδα του Σέμακ με παίκτη λιγότερο.

Ο κόσμος της Ζενίτ είναι εξοργισμένος με τον Αργεντινό χαφ, καθώς θεωρούν ότι αποβλήθηκε επίτηδες προκειμένου να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να βρεθεί στον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Ρίβερ, στις 10 του μηνός!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα