Σπαρτάκ Μόσχας – Ανζί 1-0

Gazzetta team
Σπαρτάκ Μόσχας – Ανζί 1-0

bet365

Η Σπαρτάκ Μόσχας διέσπασε το... τείχος της Ανζί και κέρδισε με 1-0. Αλλαγές έκανε ο Καρέρα, με 9 παίκτες έμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Η Σπαρτάκ υποδέχθηκε την Ανζί πριν τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ και δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην κλειστή άμυνα των Νταγκεστανών. Οι Μοσχοβίτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 29 τελικές προσπάθειες (!) και έφτασαν στη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Ζε Λουίς. Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε μία τελική προσπάθεια, κλείστηκαν στην περιοχή τους, αλλά τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες και το σκορ τους κολακεύει.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τους Μποκέτι και Κουτσεπόβ να τραυματίζονται πριν τη σέντρα, οπότε ο Τζίκια, που έχει επιστρέψει από ρήξη χιαστών, έπαιξε δίπλα στον Ζιγκό στο κέντρο της άμυνας. Οι αλλαγές συνεχίστηκαν από τον Ιταλό, με τον Ρασκάζοβ να παίζει στα δεξιά στη θέση του Γιέσινκο, τον Γκλουσακόβ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στη θέση του Φερνάντο, τον Τασάεβ να παίρνει τη θέση του Λομοβίτσκι, τον Χανί τη θέση του Ποπόβ και τον Ζε Λουίς να παίζει στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, έχασαν ευκαιρίες, αλλά όπως πάντα αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε μόνο άμυνα. Στο 49’ βρέθηκαν να παίζουν με παίκτη παραπάνω, όταν ο Πόνσε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ, στο 68’ ο Μπελορούκοβ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 9 παίκτες και στο 70’ ήρθε ο Ζε Λουίς να κάνει το 1-0, με τη Σπαρτάκ να χάνει και άλλες ευκαιρίες.

Σπαρτάκ Μόσχας (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Ρασκάζοβ (56’ Σαμέντοβ), Τζίκια, Ζιγκό, Κομπάροβ, Γκολουσακόβ, Ζόμπνιν, Χανί (65’ Λουίζ Αντριάνο), Τασάεβ, Προμές, Ζε Λουίς (75’ Ποπόβ)

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα