«Γι’ αυτό έφυγε ο Βέρνμπλουμ»

«Γι’ αυτό έφυγε ο Βέρνμπλουμ»

«Γι’ αυτό έφυγε ο Βέρνμπλουμ»

O προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βίκτορ Γκοντσαρένκο, αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης, μετά από 6,5 χρόνια παρουσίας,του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Σλοβακία - Ολλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις 

Συνεχίζεται ο… θόρυβος γύρω από την αποτυχημένη προσπάθεια της διοίκησης της ΤΣΣΚΑ να διατηρήσει στο ρόστερ της έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της, όπως επισημαίνει μεγάλος αριθμός φίλων της μοσχοβίτικης ομάδας.

Την ίδια ώρα ο 32χρονος Σουηδός μέσος παραμένει να είναι βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ την τρέχουσα περίοδο.

«Υπήρξε μια σειρά από λόγους. Ο ίδιος και η οικογένεια του επιθυμούσαν, εδώ και καιρό, να αλλάξουν περιβάλλον. Είχε πει ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια ποιο ζεστή χώρα. Του απάντησα: «Είσαι Βίκινγκ!». Δε θέλει, όμως, να επιστρέψει στη Σουηδία γι’ αυτό και αγόρασε ένα σπίτι σε πιο ζεστά κλίματα, θέλει να αγωνιστεί εκεί», σχολίασε αρχικά ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο.  

«Του προσφέραμε μια ανανέωση του συμβολαίου του από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν βρισκόμασταν στην Ισπανία. Ολο αυτό το διάστημα ο Πόντους έδειχνε να το σκέφτεται, χρειαζόταν χρόνο για την απόφαση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του», πρόσθεσε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.