Απόλλων Λεμεσού: «Το θέμα της παραίτησης και αντικατάστασης του Φοίβου Βάκη δεν είναι στις αρμοδιότητες μας»

Απόλλων Λεμεσού: «Το θέμα της παραίτησης και αντικατάστασης του Φοίβου Βάκη δεν είναι στις αρμοδιότητες μας»

Newsroom
apollon_lemesou
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Λεμεσού αναφορικά με την παραίτηση και αντικατάσταση του εκπροσώπου του Σωματείου στην ΚΟΠ, κ. Φοίβου Βάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Σωματείου Απόλλωνα Λεμεσού

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει προκύψει δημόσια συζήτηση σχετικά με το αίτημα του Δ.Σ. της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας για την παραίτηση και αντικατάσταση του εκπροσώπου του Σωματείου μας στην ΚΟΠ, κ. Φοίβου Βάκη. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του Σωματείου μας, καθώς το δικαίωμα επιλογής εκπροσώπου για διορισμό στην ΚΟΠ έχει εκχωρηθεί στην ποδοσφαιρική εταιρεία από το 1998. Η απόφαση για την παραμονή ή μη του κ. Βάκη στη θέση του (κατά τη διάρκεια της θητείας του) είναι θέμα της ΚΟΠ ή του ιδίου.

Λαμβάνοντας υπόψη την αναστάτωση που έχει προκληθεί, το Σωματείο μας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διασφαλίσει τη συνοχή και την ηρεμία εντός της οικογένειας του Απόλλωνα. Προς αυτή την κατεύθυνση, υπήρξε συνεχής επικοινωνία τόσο με τον πρόεδρο της ανδρικής ομάδας, κ. Νίκο Κίρζη, όσο και με τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας, κ. Ανδρέα Μαραγκό, με σκοπό να ακούσουμε τις θέσεις τους και να συμβάλουμε στον εντοπισμό κοινού εδάφους ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω δημόσια αντιπαράθεση επί του ζητήματος.

Είναι η επιθυμία και απόφασή μας να κρατήσουμε κάθε διαδικασία, θέση και απόφαση εντός του οίκου μας και για οτιδήποτε αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, θα ενημερωθούν ιδιωτικά όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Το ίδιο καλούμε και τα δύο τμήματα να πράξουν, αποφεύγοντας τον δημόσιο διάλογο.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία όλων για να διατηρηθεί η ενότητα και η συνοχή για το καλό και την πρόοδο του Απόλλωνα.

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και τη στήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο

Σωματείου Απόλλωνα Λεμεσού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα