Προκριματικά Μουντιάλ: Στις 14 Ιουνίου «κλειδώνουν» οι «32» του Κατάρ

Newsroom
Προκριματικά Μουντιάλ: Στις 14 Ιουνίου «κλειδώνουν» οι «32» του Κατάρ

bet365

Στις 14 Ιουνίου θα γίνει γνωστή η τελευταία εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ τον χειμώνα.

Η FIFA ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία διηπειρωτικά play off των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ.

Στις 14 Ιουνίου θα γίνει γνωστή και η τελευταία ομάδα που θα προκριθεί στην τελική φάση, καθώς το Περού θα παίξει με τον νικητή της αναμέτρησης Αυστραλία - Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Κόστα Ρίκα με τη Νέα Ζηλανδία. Οι δύο αγώνες θα γίνουν μάλιστα στο Κατάρ, στις 13 και 14 Ιουνίου.

«Στις 13 Ιουνίου η νικήτρια του playoff Αυστραλία-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου στο ίδιο γήπεδο, θα αντιμετωπίσει το Περού. Την επόμενη μέρα, η Κόστα Ρίκα θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία» ανέφερε η παγκόσμια ομοσπονδία.

Να θυμίσουμε ότι ο νικητής της 13ης Ιουνίου (Περού-Αυστραλία/Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) θα συμμετάσχει στον 4ο όμιλο μαζί με Γαλλία, Δανία και Τυνησία.

Ο νικητής της 14ης Ιουνίου (Κόστα Ρίκα-Νέα Ζηλανδία) θα τοποθετηθεί στον 5ο όμιλο μαζί με την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία.

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το στάδιο «Αχμάντ μπεν Αλί» θα φιλοξενήσει έξι αγώνες των ομίλων, καθώς και έναν για τη φάση των «16».

Σε εκκρεμότητα είναι και άλλη μία θέση από την Ευρώπη, όπου Σκωτία και Ουκρανία θα παίξουν την 1η Ιουνίου και ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την Ουαλία στις 5 Ιουνίου, για να το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα