Gazzetta Dello Sport: «Καταστροφή, παρωδία, η Ιταλία είναι ξανά εκτός Μουντιάλ»

Newsroom
Gazzetta Dello Sport: «Καταστροφή, παρωδία, η Ιταλία είναι ξανά εκτός Μουντιάλ»

bet365

Ανήμπορος να... χωνέψει τον δεύτερο σερί αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα από το Μουντιάλ είναι ο ιταλικός Τύπος, με τη «Gazzetta Dello Sport» να κάνει λόγο για «καταστροφή» και «παρωδία» με θύτη τη Βόρεια Μακεδονία.

Τι κι αν στέφθηκε προ μηνών πρωταθλήτρια Ευρώπης; Οι «σκοτεινές» μέρες επέστρεψαν σε χρόνο-ρεκόρ για τους παίκτες της εθνικής Ιταλίας, οι οποίοι θα δουν για δεύτερη σερί φορά το Μουντιάλ από το σπίτι τους!

Η Βόρεια Μακεδονία υπέβαλε σε νέο, «εκκωφαντικό» κάζο τους Ατζούρι και μάλιστα, μέσα στο σπίτι τους, υποχρεώνοντας τους στην παρθενική εντός έδρας ήττα της ιστορίας τους σε προκριματικά/μπαράζ Μουντιάλ με γκολ στις καθυστερήσεις! Όπως είναι λογικό, το «σοκ» και η απογοήτευση αποτυπώθηκαν και στα ιταλικά Μέσα, με τη «Gazzetta Dello Sport» να βγάζει σκληρό δημοσίευμα για το ματς μετά το τελευταίο σφύριγμα.

«Καταστροφή η Ιταλία, παρωδία από τη Βόρεια Μακεδονία, είμαστε πάλι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου» ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος της ιταλικής ιστοσελίδας, ο οποίος απλά άνοιξε τον ασκό του «αιόλου» για τις αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν στη γειτονική χώρα σε βάρος της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα