Μέσι: Το «casual outfit» αξίας... 8.500 ευρώ (vid)

Newsroom
Μέσι: Το «casual outfit» αξίας... 8.500 ευρώ (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι για ακόμα μια φορά έγινε Viral για τις στυλιστικές του επιλογές, με το νέο του... casual outfit να μπαίνει στο «μικροσκόπιο» της Μarca.

Ο Λιονέλ Μέσι αφήνει πίσω του για τις επόμενες ημέρες το κακό κλιμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ενσωματώθηκε με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αργεντινής για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Βενεζουέλα και το Εκουαδόρ, στα οποία η «Αλμπισελέστε» είναι αδιάφορη, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει και μαθηματική την πρόκριση της στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο αρχηγός της Αργεντινής για ακόμα μια φορά έγινε Viral για τις στυλιστικές του επιλογές, με τη Marca να βάζει στο «μικροσκόπιο» το casual outfit του Μέσι, το οποίο μόνο... casual δεν είναι, καθώς o ρουχισμός του και τα αξεσουάρ του αποτελούνται από κομμάτια κορυφαίων brands και με βάση τους υπολογισμούς των Ισπανών αγγίζει τα 8.485 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα η μπλούζα του «Pulga» κοστίζει 445 ευρώ, το τζιν του 590, τα παπούτσια του 650, το σακίδιο του 2.900, ενώ η βαλίτσα του κάνει 3.900 ευρώ...

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα