Σουηδία: Αρνείται να παίξει κόντρα στη Ρωσία στα προκριματικά του Μουντιάλ!

Νίκος Κικίδης
Σουηδία: Αρνείται να παίξει κόντρα στη Ρωσία στα προκριματικά του Μουντιάλ!

bet365

Αυξάνονται οι εθνικές ομάδες που αρνούνται να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τη Σουηδία να ακολουθεί τα χνάρια των Πολωνών και να ξεκαθαρίζει τη στάση της για τα play-off του Μαρτίου.

Το πέπλο του πολέμου έχει σκεπάσει την Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή και ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν στέκεται αμέτοχος. Μετά την ανακοίνωση των Πολωνών πως δεν πρόκειται αγωνιστούν κόντρα στην Ρωσία, το ίδιο μονοπάτι ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα και η ομοσπονδία της Σουηδίας!

Όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης τοποθέτησης, οι Σουηδοί δεν πρόκειται να αγωνιστούν απέναντι στη Ρωσία ανεξάρτητα από την έδρα διεξαγωγής, ενώ προέτρεψαν παράλληλα τη FIFA να ακυρώσει τους αγώνες play-off του Μαρτίου στους οποίους συμμετέχει η Ρωσία για το προσοχές Μουντιάλ!

«Η εθνική ομάδα της Σουηδίας δεν πρόκειται να αγωνιστεί ενάντια στη Ρωσία, ανεξάρτητα από την έδρα. Το ομοσπονδιακό συμβούλιο προτρέπει επίσης της FIFA να ακυρώσει τους αγώνες play off τον Μάρτιο στους οποίους συμμετέχει η Ρωσία» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Σκανδιναβοί μέσω ανάρτησης στα social media.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα