Περού - Ισημερινός: Έψαχναν τη φανέλα παίκτη για αλλαγή και δέχθηκαν γκολ με 10 παίκτες (vid)

Κώστας Τόπας
Περού - Ισημερινός: Έψαχναν τη φανέλα παίκτη για αλλαγή και δέχθηκαν γκολ με 10 παίκτες (vid)

bet365

Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον αγώνα Περού - Ισημερινός (1-1) , καθώς παίκτης έχασε τη φανέλα του την ώρα που ήταν να εισέλθει στο ματς, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να δεχθούν γκολ.

Ο Ισημερινός βρέθηκε κοντά στη νίκη που θα του εξασφάλιζε και μαθηματικά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ωστόσο έχασε την ευκαιρία να πετύχει τον στόχο του, ύστερα από μία επική γκάφα.

Συγκεκριμένα στον αγώνα με το Περού, οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ από το δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με έναν απίστευτο τρόπο.

Μετά τον τραυματισμό του Άιρτον Πρεσιάδο χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα λεπτά για να γίνει η αναγκαστική αλλαγή. Σε αυτό το διάστημα το Περού εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο λόγος που η αλλαγή άργησε να γίνει είναι διότι στον πάγκο του Ισημερινού δεν μπορούσαν να βρουν τη φανέλα του Ντιέγκο Παλάσιος για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Επειτα από αρκετά λεπτά αναστάτωσης, ο φροντιστής της ομάδας έπρεπε να επιστρέψει στα αποδυτήρια για να τη βρει με σημαντική καθυστέρηση, η οποία τελικά κόστισε σε μεγάλο βαθμό...

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα