Μπαλοτέλι: Επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας μετά από 3 χρόνια

Μπαλοτέλι: Επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας μετά από 3 χρόνια

Newsroom
Μπαλοτέλι: Επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας μετά από 3 χρόνια

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι έτοιμος να επαναφέρει τον Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική ομάδα της Ιταλίας για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2018, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο τρελο-Μάριο μπορεί πλέον να μένει μακριά από τα φώτα της λάμψης των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με την μετακίνησή του στην Τουρκία για την Ντεμίρσπορ, όμως, θα έχει νέα ευκαιρία με την «σκουάντρα ατζούρα».

Όπως αναφέρει ο δημοφιλής ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μπαλοτέλι είναι έτοιμος να βάλει ξανά τη φανέλα με το ιταλικό εθνόσημο και να βοηθήσει την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι στα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, ο άλλοτε επιθετικός των Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Λίβερπουλ θα κάνει νέα αρχή από το ματς με την Βόρεια Μακεδονία, τον προσεχή Μάρτιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα