Μπονούτσι: «Ο Κριστιάνο ξέρει ότι θα έχει “ξύλο” στα μπαράζ»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπονούτσι: «Ο Κριστιάνο ξέρει ότι θα έχει “ξύλο” στα μπαράζ»

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει του πιθανού ραντεβού της Πορτογαλίας με την Ιταλία στα μπαράζ του Μουντιάλ και τον ενημέρωσε για όσα θα πρέπει να περιμένει...

Ο εκ των ηγετών της εθνικής ομάδας της Ιταλίας και της Γιουβέντους φαίνεται ότι κοιτάζει λίγο πιο μακριά σε ό,τι αφορά στα play-offs του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για το 2022.

Η «σκουάντρα ατζούρα» στα ημιτελικά κοντράρεται με την Βόρεια Μακεδονία, με τους Πορτογάλους να τα βάζουν με την Τουρκία.

Σε περίπτωση που η Ιταλία συναντήσει τους Ίβηρες στον μεγάλο τελικό των μπαράζ, ο Μπονούτσι θα έρθει αντιμέτωπος με τον πρώην, πλέον, συμπαίκτη του στους «μπιανκονέρι» και σε επικοινωνία που είχαν τον ενημέρωση για όσα θα πρέπει να περιμένει...

«Ξέρει ότι θα πρέπει ν' αντέξει το “ξύλο” όταν θα παίξουμε...» σχολίασε ο στόπερ της Γιουβέντους και πρόσθεσε: «Ξέρουμε πως πετύχαμε κάτι σπουδαίο στο Euro, όμως, θα πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη και να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια πρόκρισης στο Μουντιάλ. Το επόμενο ματς είναι απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία στο Παλέρμο και έπειτα θα δούμε...».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα