Τζαβέλλας σε Φαν'τ Σχιπ: «Θα μας λείψεις, το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και όχι πάντα δίκαιο»

Newsroom
Τζαβέλλας σε Φαν'τ Σχιπ: «Θα μας λείψεις, το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και όχι πάντα δίκαιο»

bet365

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας αποχαιρέτησε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα τον Τζον Φαν'τ Σχιπ, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και όχι πάντα δίκαιο.

Μετά τον αρχηγό της Εθνικής, Τάσο Μπακασέτα σειρά πήρε ο Γιώργος Τζαβέλλας να αποχαιρετήσει τον πρώην πλέον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν'τ Σχιπ.

«Κόουτς θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έχεις κάνει για την Εθνική Ομάδα και για εμένα προσωπικά. Για την ευκαιρία να εκπροσωπήσω ξανά τη χώρα μου. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και όχι πάντα δίκαιο, οπότε δεν θα έχεις την ευκαιρία να μας οδηγήσεις ξανά σε μια μεγάλη διοργάνωση. Θα μας λείψεις κι εσύ και το προσωπικό σου επιτελείο. Ως φίλος από εδώ και πέρα, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Το αξίζεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο στόπερ της ΑΕΚ στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα