Μαντσίνι: «Δεν είχαμε καλή κλήρωση, σε ένα ματς μπορούν να γίνουν τα πάντα»

Βασίλης Μπαλατσός
Μαντσίνι: «Δεν είχαμε καλή κλήρωση, σε ένα ματς μπορούν να γίνουν τα πάντα»

bet365

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του για τη κλήρωση της Ιταλίας στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της Ιταλίας στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ. Εάν οι πρωταθλητές Ευρώπης αποκλείσουν τη Βόρεια Μακεδονία, τότε θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία - Τουρκία, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος φυσικά να είναι το μεγάλο φαβορί.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη κλήρωση καθώς θα προτιμούσε να αποφύγει τους Πορτογάλους, όπως και η «παρέα» του Κριστιάνο Ρονάλντο δε θα ήθελε να πετύχει τη «Σκουάντρα Ατζούρα».

«Δεν είναι μία ωραία κλήρωση, θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Εμείς και η Πορτογαλία χρειάζεται να νικήσουμε την Βόρεια Μακεδονία και την Τουρκία αντίστοιχα και σε ένα ματς μπορούν να γίνουν τα πάντα. Όπως εμείς θα αποφεύγαμε με χαρά την Πορτογαλία, δεν υπάρχει αμφιβολία πως και εκείνοι θα ήθελαν να μην πέσουν πάνω μας.

Η Βόρεια Μακεδονία έκανε καλή πορεία στην προκριματική φάση και θα πρέπει να κάνουμε ένα σπουδαίο ματς για να δούμε μετά πού θα δώσουμε τον τελικό. Για εμάς θα είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, αυτό είναι το σημαντικότερο», ανέφερε ο εκλέκτορας των Ιταλών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα