Σάντος: «Είναι θετικό πως θα διεκδικήσουμε τη πρόκριση μέσα στην έδρα μας»

Σάντος: «Είναι θετικό πως θα διεκδικήσουμε τη πρόκριση μέσα στην έδρα μας»

Βασίλης Μπαλατσός
Σάντος: «Είναι θετικό πως θα διεκδικήσουμε τη πρόκριση μέσα στην έδρα μας»

bet365

Η Πορτογαλία μπορεί να είχε δύσκολη κλήρωση, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τη Τουρκία και διασταυρώνεται με την Ιταλία, όμως ο Φερνάντο Σάντος στάθηκε στο γεγονός πως θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Η κληρωτίδα είχε... «κέφια» στη κλήρωση των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ, καθώς διασταύρωσε τη μέχρι πρότινος πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία με τη τρέχουσα κάτοχο του Euro, Ιταλία.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα υποδεχθεί στις 24 Μαρτίου του 2022 την αξιόμαχη Τουρκία και αν προκριθεί θα παίξει στο «τελικό» με το νικητή του ζευγαριού Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία και πάλι στην έδρα της.

Ο πολύπειρος τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις μετά τη διαδικασία της κλήρωσης και αφού επισήμανε πως προέχει το παιχνίδι με τη Τουρκία στάθηκε στο θετικό γεγονός πως η ομάδα του θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για το Κατάρ μέσα στο «σπίτι» της.

«Πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε την Τουρκία, αυτό είναι το σημαντικότερο παιχνίδι. Έπειτα θα σκεφτούμε την επόμενη αντίπαλό μας. Ας πάρουμε τα θετικά στοιχεία από αυτή την κλήρωση. Για παράδειγμα είναι πάντα καλό να δίνουμε και τα δύο ματς εντός έδρας αν χρειαστεί. Αποφεύγουντας ένα ταξίδι για δύο ματς που απέχουν λίγες ημέρες χρονικά το ένα από το άλλο, είναι σίγουρα θετικό», ανέφερε ο Φερνάντο Σάντος.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα