Μπενζεμά: Κρίθηκε ένοχος αλλά δεν χάνει τη θέση του στην εθνική Γαλλίας

Κώστας Τόπας
Μπενζεμά: Κρίθηκε ένοχος αλλά δεν χάνει τη θέση του στην εθνική Γαλλίας

bet365

Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να κρίθηκε ένοχος, όμως ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ, ξεκαθάρισε ότι υπολογίζεται κανονικά στην εθνική Γαλλίας

Το Δικαστήριο των Βερσαλλιών έκρινε ένοχο τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση «sextape», του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με αναστολή και πρόστιμό 75.000 ευρώ.

Παρά την βαρύτατη ποινή ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ, δεν πρόκειται να χάσει τη θέση του από την εθνική του ομάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FFF), Νοέλ Λε Γκραέ.

«Δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν ο Καρίμ και οι δικηγόροι του, εάν πρόκειται να ασκήσουν έφεση ή όχι, αλλά όσον αφορά την εθνική Γαλλίας, δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Παραμένει διαθέσιμος, ενώ μετανιώνει για όλη αυτή κατάσταση. Δεν έπαιξε για αρκετά χρόνια με την εθνική Γαλλίας. Αυτή η κύρωση δεν αλλάζει τίποτα για μένα. Ακόμα κι αν δεν κάνει έφεση, για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Έχει δικαίωμα να αγωνίζεται. Μπορούμε να κάνουμε ένα λάθος, να μας καταδικάσουν και να επιστρέψουμε στη δουλειά. Είμαι χαρούμενος με τον παίκτη.

Αποδίδει καλά, συμπεριφέρεται τέλεια. Δεν είναι θέμα ότι η Ομοσπονδία παίρνει πιο αυστηρή απόφαση από την δικαιοσύνη. Εάν ο Ντιντιέ θέλει να τον επιλέξει, η FA δεν θα αντιταχθεί. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που να τον εμποδίζει να συνεχίσει να παίζει με τη γαλλική εθνική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην «L'Équipe» ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚA MUNDIAL NEWS FEED