Ελλάδα: Υποχώρησε στην 55η θέση του Ranking της FIFA

Ελλάδα: Υποχώρησε στην 55η θέση του Ranking της FIFA

Κώστας Ζάλιαρης
Ελλάδα: Υποχώρησε στην 55η θέση του Ranking της FIFA

bet365

Η ήττα από την Ισπανία και η ισοπαλία με το Κόσοβο έριξε την Ελλάδα από την 47η στην 55η θέση του FIFA Ranking. Μπήκε στην 10άδα η Ολλανδία, στην 4η θέση η Αγγλία, πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια στην 5άδα η Αργεντινή.

Η Εθνική μας απέτυχε να παραμείνει στην διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 και έκλεισε το έτος με δυο άσχημα αποτελέσματα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ήττα (1-0) από την Ισπανία και η ισοπαλία (1-1) με το Κόσοβο, έριξε την «γαλανόλευκη» στην 55η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης της FIFA μετά και τα τελευταία ματς των εθνικών ομάδων για το τρέχον έτος.

Στα υπόλοιπα αξιοσημείωτα, το Βέλγιο, η Βραζιλία και η Γαλλία βρίσκονται σταθερά στην , τη και την θέση αντίστοιχα, ενώ, στην ανέβηκε η Αγγλία. Τα «τρία λιοντάρια» διέλυσαν τις Αλβανία και Σαν Μαρίνο και πέρασαν πανηγυρικά και άνετα στο Μουντιάλ.

Στην 5η θέση για πρώτη φορά μετά το 2018 η Αργεντινή, έπεσε στην η Ιταλία που θα βρεθεί στα μπαράζ του Μουντιάλ, μπήκε στη 10άδα η Αργεντινή, έχοντας στο 9ο «σκαλί» την Ολλανδία.

Η επόμενη Παγκόσμια Κατάταξη θα δημοσιευθεί στις 23 του Δεκέμβρη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα