Εθνική Ελλάδας: Μέχρι την Πέμπτη η απόφαση για Φαν'τ Σχιπ, το Κόσοβο τον έριξε στο 50%-50%

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελλάδας: Μέχρι την Πέμπτη η απόφαση για Φαν'τ Σχιπ, το Κόσοβο τον έριξε στο 50%-50%

bet365

Το κλίμα για τον Ολλανδό τεχνικό δεν είναι πλέον τόσο καλό και το επόμενο διήμερο θα καθορίσει το εάν θα μείνει ή θα αποχωρήσει.

Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα στο Gazzetta μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ με τους Κοσοβάρους όλα ήταν ανοιχτά για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ παρότι πριν τον αγώνα αυτόν οδεύαμε σε ανακοινώσεις ανανέωσης. Σε αυτή τη φάση από πηγές κοντά στην Ομοσπονδία προκύπτει πως οι πιθανότητες να μην συνεχίσει ο Ολλανδός τεχνικός λόγω της εικόνας με το Κόσοβο και της εν γένει διαχείρισης του ματς στο κλείσιμο του ομίλου έχουν αυξηθεί και έχουν αυξηθεί αισθητά.

Οι επόμενες δύο ημέρες φαίνεται πως θα μας οδηγήσουν στις τελικές εξελίξεις. Ωστόσο από εκεί που το κλίμα ήταν φουλ υπέρ της παραμονής του έμπειρου προπονητή τώρα αρχίζει να γέρνει υπέρ της αποχώρησής του. Επί της διαδικασίας πάντως η τελική απόφαση θα περάσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και για αυτήν την εβδομάδα δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο (να γίνει Δ.Σ. δηλαδή). Εφόσον οριστικοποιηθεί το... αντίο του Ολλανδού ο διάδοχός του θα είναι ξένος.

Θυμίζουμε πως στη διαδικασία των προκριματικών του Μουντιάλ η Ελλάδα είχε τρεις ισοπαλίες με Γεωργία και Κόσοβο. Μία με Γεωργία και δύο με Κόσοβο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα