Ελλάδα - Κόσοβο: Απόψε πέφτει η αυλαία για την Εθνική στο ΟΑΚΑ

Newsroom
Ελλάδα - Κόσοβο: Απόψε πέφτει η αυλαία για την Εθνική στο ΟΑΚΑ

bet365

Η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται απόψε (21.45) με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απόψε (21.45, Cosmote Sport 1, OPEN, Gazzetta) η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο το Κόσοβο. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 για τη «γαλανόλευκη», η οποία έμεινε εκτός από μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Ύστερα από επτά παιχνίδια η ελληνική ομάδα είχε απολογισμό δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με επτά γκολ ενεργητικό και άλλα τόσα παθητικό. Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να ολοκληρώσουν τον 2ο όμιλο με τρίποντο, για να κλείσουν με θετικό τρόπο μια προκριματική φάση στην οποία Ισπανοί και Σουηδοί θα «κονταροχτυπηθούν» για την κορυφή.

Ο Ολλανδός προπονητής της Ελλάδας δεν υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι τον Μανώλη Σιώπη που είναι τιμωρημένος, τον Τάσο Μπακασέτα που είναι τραυματίας, ενώ αντίθετα εκ νέου διαθέσιμος είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Το Κόσοβο είναι ουραγός στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 5 ήττες) και θα παραταχθεί σήμερα με υπηρεσιακό προπονητή τον Πρίμοζ Γκλίχα. Δεν υπολογίζει στον τραυματία επιθετικό Ελμπασάν Ρασχάνι που παίζει στην Κλερμόντ, ενώ ζήτησαν και εξαιρέθηκαν των κλήσεων οι Λιρίμ Καστράτι (επιθετικός της Λέγκια Βαρσοβίας) και Μπερσάντ Τσέλινα (αμυντικός της Ιπσουιτς) λόγω υποχρεώσεών τους με τους συλλόγους τους.

Η τελευταία αγωνιστική (14/11)

Ελλάδα - Κόσοβο 21.45

Ισπανία - Σουηδία 21.45

Η βαθμολογία

1. Ισπανία 16 (14-5)

2. Σουηδία 15 (12-5)

3. Ελλάδα 9 (7-7)

4. Γεωργία 7 (6-12)

5. Κόσοβο 4 (4-14)

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα