Εθνική Ελλάδας: Οι παίκτες που δοκίμασε ο Φαν'τ Σχιπ ενόψει Κοσόβου

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελλάδας: Οι παίκτες που δοκίμασε ο Φαν'τ Σχιπ ενόψει Κοσόβου

bet365

Στις βασικές δοκιμές του Τζον Φαν'τ Σχιπ ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας εναντίον του Κοσόβου ήταν ο Δημήτρης Πέλκας.

Η Ελλάδα ολοκληρώνει τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το βράδυ της Κυριακής (14/11, 21.45, Cosmote Sport 1, OPEN, Gazzetta) στο Ολυμπιακό Στάδιο, με το παιχνίδι κόντρα στο Κόσοβο. Λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από την Ισπανία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα επιδιώξει να κλείσει με νίκη τον όμιλο και να φτάσει τους 12 βαθμούς.

Το Σάββατο (13/11) ο προπονητής Τζον Φαν'τ Σχιπ πραγματοποίησε μπόλικες δοκιμές, αλλά στις βασικές ήταν μέσα ο Πέλκας ως αντί - Μπακασέτας. Ο Ολλανδός, δοκίμασε τριάδα στην άμυνα με Τζαβέλλα, Γούτα και Χατζηδιάκο (επιστρέφει από τιμωρία), τον Τσιμίκα αριστερά και τον Ανδρούτσο δεξιά. Η παρουσία του Μπουχαλάκη θεωρείται δεδομένη, την ίδια ώρα που Σιώπης είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα να παίξει.

Από εκεί και πέρα, χρησιμοποιήθηκε και ο Μάνταλος ως αντί - Μπακασέτας, ενώ το 3-5-2 δεν ήταν το μοναδικό σχήμα που επέλεξε να δοκιμάσει ο Φαν'τ Σχιπ.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα