Έξαλλος με τους Ισπανούς ο Άντερσον: «Πρέπει να το λες όταν δεν παίζεις δίκαια»

Newsroom
Έξαλλος με τους Ισπανούς ο Άντερσον: «Πρέπει να το λες όταν δεν παίζεις δίκαια»

bet365

Έντονα εκνευρισμένος με την απόφαση των Ισπανών να περιορίσουν το χώρο προπόνησης της Σουηδίας ήταν ο τεχνικός των Σκανδιναβών, Γιάνε Άντερσον, ενόψει της αυριανής (14/11) μεταξύ τους αναμέτρησης.

Την έκρηξη του Γιάνε Άντερσον προκάλεσε η απόφαση των Ισπανών να απαγορεύσουν στη Σουηδία να χρησιμοποιήσει ολόκληρο το προπονητικό κέντρο ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, η οποία θα καθορίσει την κορυφή του δεύτερου ομίλου και συνάμα το απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό (14/11) παιχνίδι, οι Ίβηρες περιόρισαν το χώρο προπόνησης των αντιπάλων τους και δεν τους επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουν μια μικρή έκταση του γηπέδου λόγω φροντίδας του γρασιδιού.

Αυτή η εξέλιξη έκανε έξω φρενών τον τεχνικό της Σουηδίας, ο οποίος από την πλευρά του άφησε αιχμές για τούς Ισπανούς και τους κατηγόρησε με έντονο τόνο πως δεν παίζουν δίκαια.

«Μια μέρα πριν από το παιχνίδι είναι σημαντικό να σπαταλήσουμε μια ώρα στο γήπεδο, χωρίς περιορισμούς σε ό,τι αφορά την έκταση που θα έχουμε στη διάθεσή μας. Το χορτάρι είναι σε τέλεια κατάσταση, αλλά με ενόχλησε όταν αποφασίστηκε να περιοριστεί ο χώρος που θα μπορούμε να προπονηθούμε. Το καταλαβαίνω ότι φροντίζουν το γρασίδι, ήταν τέλειο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να προπονηθούμε σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να το λες όταν δεν παίζεις δίκαια» ήταν τα λόγια του.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα