Μαγκουάιρ:«Δεν απευθυνόταν κάπου συγκεκριμένα ο πανηγυρισμός»

Μαγκουάιρ:«Δεν απευθυνόταν κάπου συγκεκριμένα ο πανηγυρισμός»

Newsroom
Μαγκουάιρ:«Δεν απευθυνόταν κάπου συγκεκριμένα ο πανηγυρισμός»

bet365

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο πανηγυρισμός του θέλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Αγγλία-Αλβανία.

Ο χτεσινός ήταν ένας ξεκούραστος περίπατος για την Εθνική Αγγλίας, η οποία στο ημίχρονο προηγούνταν ήδη με 5-0 επί της Αλβανίας στο «Γουέμπλεϊ», σκορ που έμεινει μέχρι το τέλος φέρνοντας τα «Τρία Λιοντάρια» με το «ενάμιση πόδι» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σε αντίθεση όμως με την Εθνική Oμάδα της χώρας του, ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν είχε ένα τόσο ήσυχο βράδυ, αφού μετά το γκολ που πέτυχε ανοίγοντας το σκορ, πανηγύρισε κλείνοντας τα αυτιά του. Η κίνησή του αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Ρόι Κιν ο οποίος δήλωσε στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής ότι είναι ντροπή για τον Μαγκουάιρ να πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να υποβαθμίζει το συμβάν, δηλώνοντας: «Ο πανηγυρισμός ήταν ένα απλό γλίστρημα στα γόνατα, το οποίο μου ήρθε εντελώς φυσικά. Το να σκοράρω για την χώρα μου είναι ένα απίθανο συναίσθημα, εννοείται ότι δεν απευθυνόμουν κάπου συγκεκριμένα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα