Αγγλία - Αλβανία: Ασταμάτητοι Άγγλοι, έγραψαν ιστορία με «πεντάρα» (vids)

Newsroom
Αγγλία - Αλβανία: Ασταμάτητοι Άγγλοι, έγραψαν ιστορία με «πεντάρα» (vids)

bet365

Ισοπεδωτική η Αγγλία, διέλυσε με 5-0 στο πρώτο μέρος τους Αλβανούς και έφτασε τα 42 γκολ μέσα στο 2021, τα περισσότερα δηλαδή που έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία της μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος!

Μια Αγγλία για να την πιείς στο ποτήρι... Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκειτ έπιασε από το... λαιμό την Αλβανία στο «Γουέμπλει» και με μια καθηλωτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος κατάφερε να προηγηθεί με 5-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μαγκουάιρ (9΄) με όμορφη κεφαλιά, προτού ο Κέιν (18΄) πάρει το όπλο του και δώσει στην ομάδα του προβάδισμα δυο τερμάτων.

Τη σκυτάλη πήρε ο Χέντερσον δέκα λεπτά αργότερα όταν με φανταστική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Κέιν ακολούθως να χτυπά ακόμα δυο φορές (33΄, 45+1΄) και με εντυπωσιακό χατ τρικ να υπογράφει διάπλατα το... αγγλικό πάρτι απέναντι στην Αλβανία.

Παράλληλα ο άσος της Τότεναμ οδήγησε τα Τρία Λιοντάρια και σε ιστορικό ρεκόρ, αφού πλέον έχουν σημειώσει 42 γκολ μέσα στο 2021, τα περισσότερα δηλαδή ever που έχουν καταγράψει μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος. Μέχρι τώρα η κορυφαία τους επίδοση ήταν τα 39 γκολ που είχαν σκοράρει πίσω στο... προπολεμικό 1908!

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα