Νεϊμάρ: «Παρεξήγησε ο κόσμος τη δήλωση για το τελευταίο μου Μουντιάλ»

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: «Παρεξήγησε ο κόσμος τη δήλωση για το τελευταίο μου Μουντιάλ»

bet365

Μια πολύ διαφορετική ερμηνεία θέλησε να δώσει ο Νεϊμάρ μετά τον σάλο που είχε προκληθεί από τη δήλωσή του για το προσεχές Μουντιάλ του Κατάρ. «Δεν είπα ότι θα παίξω για τελευταία φορά...».

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε ακόμα μια ασίστ στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πακετά σκόραρε και η «σελεσάο» προκρίθηκε και μαθηματικά στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί τον χειμώνα του 2022 στο Κατάρ.

Με τον ενθουσιασμό και τη χαρά του στα ύψη και προφανώς διαφορετικό σκεπτικό, ο «Νέι» μίλησε για εκείνη τη δήλωση που είχε προκαλέσει σάλο και θέλησε να διευκρινίσει ότι:

«Παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου. Δεν ήθελα να πω ότι θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ. Ο κόσμος πίστεψε πως εγώ δεν θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο ή να φύγω από την εθνική ομάδα. Δεν είναι αυτό.

Ήθελα να πω ότι θα παίξω σαν να είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ. Θέλω να είμαι στο 100% του εαυτού μου και των δυνατοτήτων μου. Είπα ότι θα είναι σαν το τελευταίο μου Μουντιάλ, γιατί ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έρχεται στη ζωή μας».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα