Μπουχαλάκης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά το μέλλον είναι μπροστά μας» (vid)

Newsroom
Μπουχαλάκης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά το μέλλον είναι μπροστά μας» (vid)

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εξέφρασε την πίκρα και την απογοήτευση από τον αποκλεισμό, αλλά τόνισε πως η Εθνική έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει στο μέλλον.

Όσα είπε ο Μπουχαλάκης στην Cosmote TV μετά την ήττα της Ελλάδας με 1-0 από την Ισπανία:

Για τα συναισθήματα: «Και πίκρα και απογοήτευση. Παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δυστυχώς παρά την προσπάθεια δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά πρέπει να είναι το βήμα που θα μας δώσει το κίνητρο και θα μας πεισμώσει περισσότερο. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στον όμιλο, ίσως φοβηθήκαμε κάποια παιχνίδια, ίσως σεβαστήκαμε περισσότερο κάποιους αντιπάλους. Το ταλέντο, η διάθεση και η εμπειρία υπάρχει. Είμαστε 30-40 παίκτες που τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μαζί. Μένει να δουλέψουμε ατομικά και ομαδικά αρχής γενομένης από τα ματς του Μαρτίου ώστε αγώνα με αγώνα να κάνουμε την Εθνική να δείχνει ένα μέταλλο απέναντι σε κάθε αντίπαλο».

Για τον αποκλεισμό και τι έφταιξε: «Είναι δυστυχώς λεπτομέρειες. Όλοι οι αντίπαλοι είναι ανταγωνιστικοί και είναι οι λεπτομέρειες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, είμαστε στενοχωρημένοι πολύ γιατί δουλέψαμε αρκετά. Ίσως στο τέλος αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είναι μόνο η αρχή όμως γιατί πρέπει να πάμε την ομάδα εκεί που θέλουμε όλοι. Έχουμε χάσει τρία-τέσσερα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Έχουμε όλες τις προδιαγραφές και το μέλλον είναι μπροστά μας και στα πόδια μας».

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα