Εθνική: Οι δοκιμές Φαν'τ Σχιπ με Μήτογλου - Γούτα και το «οκτάρι» Μάνταλος

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Οι δοκιμές Φαν'τ Σχιπ με Μήτογλου - Γούτα και το «οκτάρι» Μάνταλος

bet365

Ο Ολλανδός τεχνικός έδειξε για 2η διαδοχική ημέρα πως ψάχνεται με νέα πρόσωπα για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία το βράδυ της Πέμπτης. Ποιά τα φαβορί.

Ο Ολλανδός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σχιπ κάνει το τελευταίο διήμερο αρκετές δοκιμές ωστόσο υπάρχουν ορισμένες που ξεχωρίζουν.

Μία δοκιμή που δείχνει τις προθέσεις του είναι που έχει βάλει και τον Μήτογλου και τον Γούτα στη θέση του δεξιού στόπερ σε τριάδα. Ο Τσιμίκας ήταν ο αριστερός στόπερ και μπροστά του στην πλευρά ήταν ο Γιαννούλης και ο Μάνταλος ήταν ο αντί-Μπακασέτας. Επειδή όμως ο Μήτογλου παίζει αριστερός στόπερ υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να πάει ο Γούτας στην τριάδα διότι δεν γίνεται να είναι τρεις παίκτες που παίζουν αριστερά στόπερ (ο Τσιμίκας είναι αριστεροπόδαρος ως αριστερός μπακ). Μη διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Ισπανία είναι οι στόπερ Χατζηδιάκος (τιμωρημένος) και Μαυροπάνος (τραυματίας και είναι εκτός & από το ματς με το Κόσοβο).

Μήτογλου2

Με βάση τις δοκιμές τα φαβορί για την 11άδα στο Ελλάδα - Ισπανία για την Εθνική μας είναι οι: Βλαχοδήμος τέρμα, οι Τζαβέλλας, Γούτας (το φαβορί έναντι του Μήτογλου) και Τσιμίκας η τριάδα της άμυνας, στα δύο άκρα του 3-5-2 οι Ανδρούτσος και Γιαννούλης, κέντρο με Μπουχαλάκη, Σιώπη και πιο μπροστά τους ο Μάνταλος και επιθετικό δίδυμο οι Παυλίδης και Μασούρας.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα