Φάτι: Μένει εκτός για πέντε εβδομάδες και χάνει το ματς της Ισπανίας με την Ελλάδα

Κώστας Τόπας
Φάτι: Μένει εκτός για πέντε εβδομάδες και χάνει το ματς της Ισπανίας με την Ελλάδα

bet365

Ο Άνσου Φάτι τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Θέλτα και όπως γνωστοποίησε η Μπαρτσελόνα, ο νεαρός επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για πέντε εβδομάδες, χάνοντας σίγουρα τα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας, όπως αυτό κόντρα στην εθνική μας ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο είδε στις καθυστερήσεις την Θέλτα να ισοφαρίζει σε 3-3 κι έτσι ο απογευματινός περίπατος του Σαββάτου (06/11) μετατράπηκε σε απόλυτη «αυτοχειρία».

Σα να μην έφτανε αυτό, οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» είδαν και τον Άνσου Φάτι να τραυματίζεται λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Σύμφωνα με την ενημέρωση των Καταλανών, ο 19χρονος αστέρας υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για πέντε εβδομάδες.

Ετσι, αναμένεται να απουσιάσει από τα παιχνίδια της εθνικής Ισπανίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως αυτό κόντρα στην εθνική μας ομάδα στο ΟΑΚΑ (11/11) και τη Σουηδία στη Σεβίλλη. Στη θέση του μάλιστα, ο Λουίς Ενρίκε κάλεσε τον Ραούλ Ντε Τόμας της Εσπανιόλ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα