Οι Σουηδοί ανακήρυξαν την 14χρονη Βαλέρια Μαρτίνεζ Κρουζ ως «MVP» του ματς!

Newsroom
Οι Σουηδοί ανακήρυξαν την 14χρονη Βαλέρια Μαρτίνεζ Κρουζ ως «MVP» του ματς!

bet365

Η παρουσία ενός νεαρού κοριτσιού ως ball kid στο χθεσινό ματς με τη «γαλανόλευκη» φαίνεται πως ήταν «κομβική» για τη νίκη των Σουηδών επί της Ελλάδος.

Το αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στο Μουντιάλ του 2022 έκανε χθες (12/10) η Σουηδία, ύστερα από το 2-0 που επικράτησε της Εθνικής μας ομάδας. Σήμερα σύσσωμος ο Τύπος της χώρας στέκεται στην παρουσία της Βαλέρια Μαρτίνεζ Κρουζ στο ματς και την θεωρεί ως εκ των MVP της αναμέτρησης.


Οπως αναφέρουν σχετικά μόλις ο Φόρσμπεργκ άνοιξε το σκορ πήγε στην 14χρονη που ήταν πίσω από την εστία του Βλαχοδήμου ως ball kid και της ζήτησε «να ηρεμήσει το παιχνίδι, προκειμένου να κερδηθεί χρόνος, κάθε φορά που η Σουηδία έπαιρνε κόρνερ». Η νεαρή το έπραξε στο ακέραιο, φαίνεται πως το μετέφερε σε όλα τα πιτσιρίκια που ήταν στον αγωνιστικό χώρο με ανάλογη ιδιότητα και όλοι επαίνεσαν την παρουσία της.

Μάλιστα ο χαφ της Λειψίας της έδωσε μετά τον αγώνα τη φανέλα του θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να της πει «ευχαριστώ», εκείνη του ζήτησε να υπογράψει σε αυτή και ο 30χρονος την επαίνεσε δημόσια. «Της είπα ότι μπορεί να κρατήσει τη μπάλα λίγο περισσότερο και το έκανε. Ηταν καλή, έτσι πήρε τη φανέλα μου μετά τον αγώνα. Ήταν διασκεδαστικό, ήταν σημαντικό, μια καλή προσπάθεια».
...

Η «ηρωίδα» των Σουηδών μίλησε και εκείνη στα media. «Τώρα την έχω σπίτι μου (σ.σ τη φανέλα). Θα προσπαθήσω να βρω ένα κάδρο για να τη βάλω στο δωμάτιο. Ο Εμίλ είναι το είδωλό μου, οπότε αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο. Ολοι, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, ήταν πολύ χαρούμενοι. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω, νομίζω», σχολίασε σχετικά. Η μικρή που θα γίνει 15 τον άλλον μήνα παίζει και εκείνη ποδόσφαιρο και ζει... το όνειρό της.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα